Doogee sa ukázal na MWC v Barcelóne hneď s dvoma novinkami.

Jedná z tých známejších ázijských značiek, ktorej niektoré zariadenia môžete kúpiť aj na Slovensku sa objavila na MWC v Barcelóne. A neprišli z prázdnymi rukami. Zo sebou si totiž priniesli hneď dvoch nových zástupcou mid-end triedy. 

Doogee Iron Born DG750

Už z názvu môžeme počuť, že na výrobu bol použitý kov. Konkrétne sa jedná o kovové lemovanie rámu konštrukcie. IPS displej o veľkosti 4,7" má rozlíšenie 960x540 čo nieje až také hrozné. Telefón riadi osemjadrový procesor MTK6592 taktovaný na frekvenciu 1,7GHz. RAM/ROM pomer je typický pre strednú triedu, konkrétne 1GB/8GB . Fotoaparát technológie CMOS dostal 8mpx , LED blesk či autofókus , predný ma rozlíšenie 5mpx. Samaozrejmosťou je prítomnosť BlueTooth, GPS, dual sim aj HotKnot. Batéria ma kapacitu 2000mAh a telefón beží na systéme Android 4.4.2 KitKat.

Doogee Ibiza F2
 
Druhým predstaveným je 5" LTE smartfón Ibiza F2. qHD rozlíšenie displeja doplňa technológia IPS. 64bit procesor MTK6732 je taktovaný na frekvenciu 1,5GHz a sekunduje mu 1GB pamäte RAM. ROM má hodnotu 8GB. Výrazný otvor fotoaparátu ukrýva 8mpx snímač s autofókusom, pod ním sa nachádza LED blesk. Podobne ako vyššie spomínaný model, disponuje čoraz viac obľúbenejšou technológoiu HotKnot. Batéria má kapacitu 2500mAh a operačným systémom je Android 4.4 KitKat.